FAKIVÁGÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

 

Alpintechnika - Fasebészet - Gallyazás - Cserje irtás - Telek tisztítás - Erdő irtás - Zöldhulladék elszállítása


Legyen az kiszáradt, sérült vagy veszélyessé vált fa. Szűk helyeken, épületek, kerítések vagy más nagy értékű tárgyak közelében, akár elektromos vezetékkel behálózott helyeken, nem probléma.

 
FAKIVÁGÁS ALPINTECHNIKÁVAL
A fák kivágása, lebontása méterről-méterre, kötelek segítségével történik. A favágási  munkákat alpintechnikával végezzük el. Ennek a  technológiának az előnye az emelőkosaras gépkocsival szemben, hogy minden fát meg tudunk közelíteni, legyen bárhol belső udvarban, temetőben sírok közt, meredek sziklafalban továbbá elmarad a nehéz gépjármű kerekei által okozott kár is. Minden méretű fát meg tudunk mászni és minden favágási munkát el tudunk végezni. Száraz ágak levágása, gallyazás: A fák koronájában kisebb-nagyobb esztétikailag hátrányos és gyakran veszélyes száraz ágak levágása az élő és egészséges részek megkímélésével. Veszélyes fák vágása minden esetben helyszíni szemlét igényel, az árak kialakítása is csak ezt követően lehetséges. A munkák helyszíni felmérése minden esetben teljesen díjtalan.
FAKIVÁGÁS EMELŐKOSÁRRÓL
Előfordul, hogy a veszélyessé vált fa már egy ember súlyát sem bírja el, ez sem jelent problémát. A levágása, lebontása méterről-méterre történik. A munkák elvégzése minden esetben anyagi felelősség vállalásával történik. A levágott ágakat és egyéb zöldhulladékokat kérésre elszállítjuk, vagy a helyszínen ledaráljuk.
TUSKÓ, GYÖKÉRZET KISZEDÉSE

A favágásután munkagéppel történő gyökér eltávolítás  feltételei  a megfelelő beállási lehetőség, a  fa körüli elegendő hely, valamint hogy a  gyökérzet ne legyen benőve kerítés, járda, akna és egyéb építmény alá. Legvégső megoldás a favágás utáni gyökértönk eltávolítására, a kézi kiásás. Ez rendkívül időigényes munka, de sok esetben nincs más megoldás.

Kis kertekben, nem túl nagyméretű fa esetén ez a megoldás gazdaságosabb, mint a gépi változatok. Favágás után a törzset meghagyjuk olyan hosszan, ahogy a leg optimálisabb. Ezután az egész gyökérzetet feltárjuk. A gyökerek elvágása baltával történik. A láncfűrészt nem használhatjuk úgy, mint favágás során. A gyökér kézi kiásását, csak az általunk elvégzett favágás után tudjuk vállalni.

Előnyben részesített munkaterületek Budapesten I., II., III., IV., V., VI., VII., XIII. - Pest megye - Dunakanyar és a 11-es főút vonzáskörzete. Leányfalu, Szentendre, Pócsmegyer, Dunabogdány, Szigetmonostor/Horány, Kisoroszi, Csillaghegy, Békásmegyer, Római part, Angyalföld, Hűvösvölgy, Rózsadomb, Újpest, Üröm,Tahitótfalu, Óbuda, Pomáz, Visegrád, Budakalász, Pócsmegyer/Surány, Fót, Dunakeszi lévő településeket kedvezményes árakon tudjuk teljesíteni.

GALÉRIA

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 
  © Copyright 2014 www.iparialpinfavagas.hu